Lise Yaz Okulu 2024

#29 Temmuz – 16 Ağustos (3 Hafta)

Yaz Okulu programı tüm içerikleriyle kampüste yüz yüze olarak gerçekleşecektir.

Koç Üniversitesi Lise Yaz Okulu Programı, lise öğrencilerinin belirli kariyer alanlarında başlangıç düzeyinde bilgi ve beceri edinmelerine, üniversite tercihleri öncesinde bu alanlarda bilgi sahibi olmalarına ve kariyer basamakları hakkında detaylı bilgi edinmelerine fırsat tanıyor!

Lise öğrencilerinin geleceğe dair kararlarını daha iyi şekillendirmelerini ve yükseköğrenim tercihini daha bilinçli yapmalarını sağlayacak olan program, lisans öğrencilerimize sunulan eğitim müfredatı üzerinden uyarlanarak Koç Üniversitesi öğretim üyeleri ve araştırma görevlileri tarafından kampüste yüz-yüze olarak verilecektir. Program süresince öğrencilerin katılacakları aktiviteler, akademik ve sosyal hayatlarında farkındalık yaratmalarını sağlayacaktır.

Program İçerikleri

1

Başvuru Süreci

Başvuru süreci hakkında daha ayrıntılı bilgi almak için tıklayınız.

3

Ücret & Ödeme Bilgileri

Ücret ve ödeme bilgileri hakkında daha fazla bilgi almak için tıklayınız.

2

Ders İçerikleri

Lise Yaz Okulu kapsamında verilen ders içeriklerine ulaşmak için tıklayınız.

4

Sıkça Sorulan Sorular

Sıkça sorulan sorularımızdan oluşan listeye ulaşmak için tıklayınız.

Program Tarihi & Detayları

29 Temmuz – 16 Ağustos (3 Hafta)

  • Öğrenciler programda sunulan çeşitli alanda ders seçeneklerinden 3 farklı ders seçebilirler:
    • Tüm dersler Koç Üniversitesi öğretim üyeleri ve/veya asistanları tarafından seçilen derslere göre İngilizce veya Türkçe olarak verilecektir. Dersler, Pazartesi – Perşembe günleri arasında yapılacaktır.
  • Programın ders geçme notları “Geçti”, “Başarıyla Geçti” ve “Üstün Başarıyla Geçti” olmak üzere 3 kategoride verilecektir. Ayrıca programı beklenen devamlılıkla tamamlayan tüm öğrenciler “Katılım Belgesi” alacaktır.
  • Dersler dışında program boyunca öğrenciler okulumuzdaki farklı bölümler hakkında bilgi sahibi olabilmeleri için her Fakültemizden öğretim üyelerimizle yapılacak “Akademisyenlerle Buluşma Saati”ne katılacaktır.
  • Haftanın belirli günlerinde profesyonel eğitmen eşliğinde spor dersleri yapılacaktır.
  • Program boyunca yüz yüze oyunlar ve etkinlikler gerçekleştirilecektir.
  • Cuma günleri ders işlenmeyecektir ve gün boyu etkinlik yapılacaktır.
  • Öğrencilerin programa adapte olmasına destek veren, ayrıca ihtiyaç duyduğu her konuda danışabileceği mentorları olacaktır. Mentorlar, Koç Üniversitesi lisan öğrencileridir.

Başvurularımız 1 Nisan'da açılacaktır.