Koç Üniversitesi 2024 Kış Kampı programına 9., 10., 11. veya 12. sınıfta olan ve İngilizce dilinde gerçekleşecek kamplar için dil yeterliliği şartlarını sağlayan (CEFR B2 ve üzeri) tüm lise öğrencileri başvurabilir.

Gerekli Belgeler

Başvurunun tamamlanması için, başvuru sistemimizdeki evrak yükleme alanına aşağıdaki belgelerin tamamı renkli PDF veya JPEG olarak yüklenmelidir:​

1. Öğrencinin okulundan talep edeceği, lise boyunca aldığı tüm dersleri kredi ve notlarıyla birlikte gösteren, mühürlü ve onaylı resmi not dökümü (transkript).
  2. İngilizce dilinde gerçekleşecek kamplar için, İngilizce yeterliliği belgeleyen sınav sonucu.

Adayda, aşağıda belirtilen belgeler ya da İngilizce seviyesini belirten başka bir belge bulunmuyorsa, izlenecek adımlar için lütfen tıklayınız.

Kabul edilen belgeler:

• TOEFL/TOEFL Junior
  • IELTS
  • PTE
  • Cambridge tests: FCE, CAE, CPE
  • PLEP Test

Önemli Not: İngilizce sınav sonuçları 2 yıldan eski olmamalıdır.

Başvuru formunu doldururken öğrencinin neden programa katılmak istediğini anlatan kısa yazı (Türkçe ya da İngilizce olabilir) istenecektir. İlgili alanı öğrencinin kendisinin doldurması gerekmektedir.