Koç Üniversitesi 2020 Kış Kampları programına 9., 10., 11. veya 12. sınıf derslerini başarıyla tamamlamış olan ve dil yeterliliği şartlarını sağlayan (CEFR B2 ve üzeri) tüm lise öğrencileri başvurabilir.

Gerekli Belgeler

Başvurunun tamamlanması için, başvuru sistemimizdeki evrak yükleme alanına aşağıdaki belgelerin tamamı renkli PDF veya JPEG olarak yüklenmelidir:​

1. Öğrencinin neden programa katılmak istediğini anlatan kısa yazı (Türkçe ya da İngilizce olabilir).
  2. Öğrencinin okulundan talep edeceği, lise boyunca aldığı tüm dersleri kredi ve notlarıyla birlikte gösteren, mühürlü ve onaylı resmi not dökümü (transkript).
  3. 1 adet vesikalık fotoğraf
  4. Eğer varsa, İngilizce yeterliliği belgeleyen sınav sonucu*.

Adayda, aşağıda belirtilen belgeler ya da İngilizce seviyesini belirten başka bir belge bulunmuyorsa, izlenecek adımlar için lütfen tıklayınız.

Kabul edilen belgeler:

• TOEFL/TOEFL Junior
  • IELTS
  • PTE
  • Cambridge tests: FCE, CAE, CPE
  • PLEP Test

Önemli Not: İngilizce sınav sonuçları 2 yıldan eski olmamalıdır.

* Öğrencinin seçmiş olduğu program dili İngilizce ise İngilizce yeterlilik belgesi sağlaması gerekmektedir.