Program Tarihleri

23 Ocak – 3 Şubat 2023 (2 hafta)

Detaylar

• Öğrenciler programda sunulan yedi kamp seçeneğinden birini seçebilirler:
  • Tüm dersler Koç Üniversitesi öğretim üyeleri ve/veya asistanları tarafından seçilen programa göre İngilizce veya Türkçe olarak verilecektir. Dersler, Pazartesi – Perşembe günleri arasında yapılacaktır.
  • Programın ders geçme notları “Geçti”, “Başarıyla Geçti” ve “Üstün Başarıyla Geçti” olmak üzere 3 kategoride verilecektir. Ayrıca programı beklenen devamlılıkla tamamlayan tüm öğrenciler “Katılım Belgesi” alacaktır.
  • Dersler dışında program boyunca öğrenciler okulumuzdaki farklı bölümler hakkında bilgi sahibi olabilmeleri için her Fakültemizden öğretim üyelerimizle yapılacak “Akademisyenlerle Buluşma Saati”ne katılacaktır.
  • Haftanın belirli günlerinde profesyonel eğitmen eşliğinde spor dersleri yapılacaktır.
  • Program boyunca online oyunlar ve etkinlikler gerçekleştirilecektir.
  • Cuma günleri ders ve/veya etkinlik yapılmayacaktır.
  • Öğrencilerin programa adapte olmasına destek veren, ayrıca ihtiyaç duyduğu her konuda danışabileceği mentorları olacaktır. Mentorlar, Koç Üniversitesi lisans öğrencileridir.

Program Çizelgesi

Örnek program çizelgesini görüntülemek için lütfen tıklayınız.
Ayrıntılı ders programı için ilgili kamp seçeneğinin sayfasını ziyaret ediniz.