Koç Üniversitesi “Lise İngilizce Kampı” programına Hazırlık derslerini başarıyla tamamlamış ve dil yeterliliği şartlarını sağlayan (CEFR A2, B1 veya B2’nin sonu) tüm lise 9. – 12. sınıf öğrencileri başvurabilir.

Gerekli Belgeler

Başvurunun tamamlanması için, başvuru sistemimizdeki evrak yükleme alanına aşağıdaki belgelerin tamamı renkli PDF, PNG veya JPEG olarak yüklenmelidir:

• Öğrencinin neden programa katılmak istediğini anlatan kısa yazı (Türkçe ya da İngilizce olabilir.) (250-500 kelime)
  • Öğrencinin okulundan talep edeceği, lise boyunca aldığı tüm dersleri kredi ve notlarıyla birlikte gösteren, mühürlü ve onaylı resmi not dökümü (transkript).
  • 1 adet pasaport boyutlarında fotoğraf (arka plan beyaz olmalıdır)
  • İngilizce yeterlilik için belge (Koşullar ve kabul edilen belgeler İngilizce Seviyesinin Belirlenmesi başlığında belirtilmiştir.)